Movavi Academic ondersteunt creativiteit

Movavi-sponsoringverzoek

Evenementsponsoring
Movavi Academic werkt samen met onderwijsorganisaties en docenten over de hele wereld om digitale middelen voor onderwijs te bieden die de hele leerervaring verrijken.
Wij ondersteunen non-profitorganisaties, evenals onderwijsbijeenkomsten en conferenties. Als u een project heeft dat u zou willen ontwikkelen, vertel ons er dan meer over. We zullen graag overwegen om uw inspanningen te ondersteunen.
Partnerschap
Projecten
Met Movavi Academic-ondersteuning kunnen docenten het onderwijsproces verbeteren door hun technologische vaardigheden te verbeteren, de voordelen van video in het onderwijs te begrijpen en te leren van experts uit het veld.
Ondersteuning
Sponsoring multimediawedstrijd
We moedigen docenten aan om Movavi-programma's te gebruiken en hun videocontent te maken voor non-profitorganisaties en educatieve evenementen.
Maak een boekpromo
Ontwikkel mediamateriaal
Start een YouTube-kanaal op school
Houd een videowedstrijd onder leerlingen
Heb je een idee? Deel het met ons!
We zijn verheugd om onderwijsorganisaties te helpen die geïnspireerd zijn om betere digitale leermogelijkheden te bieden via multimedia. Als u werkt aan een multimediaproject in de onderwijswereld zonder winstoogmerk, vertel het ons dan alsjeblieft.
Lees wat gebruikers zeggen

Bekijk multimediaprojecten die door Movavi worden ondersteund. Wil je meedoen met je project?

De Europese wedstrijd is de oudste schoolwedstrijd van Duitsland en moedigt kinderen en jongeren aan om creatief na te denken over actuele politieke kwesties. Steeds meer scholieren leveren multimediawerk bij ons in; velen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt tijdens de pandemie.
Dankzij de steun van Movavi konden we licenties als federale prijzen toekennen aan de groepen die buitengewone mediabijdragen indienden. Die schoolgroepen hebben nu de mogelijkheid om hun mediavaardigheden verder te ontwikkelen met professionele maar gebruiksvriendelijke software. Zowel de jongeren als hun begeleidende docenten waren erg blij met deze kans. Veel dank aan Movavi!

Janin Hartmann

Projectmanager

Europäischer Wettbewerb

Lesgeven op afstand was een enorme uitdaging voor leraren, omdat ze moesten laten zien dat ze digitale vaardigheden beheersen. De wedstrijd, die door Movavi werd gesponsord, was bedoeld om de dagelijkse routine van de leraar in een video te demonstreren. Het blijkt dat Poolse leraren ongelooflijk creatief zijn en veel geweldige video's hebben ontworpen. Dankzij de licenties van Movavi kunnen alle leraren nu verschillende filmprojecten plannen met hun leerlingen.

Anna Albrecht

kleuter- en basisschoollerares

Szkolne Inspiracje

Krijg een multimediaboost
Door op de knop Verzenden te klikken, ga je ermee akkoord dat Movavi je persoonsgegevens gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid
Door op de knop Verzenden te klikken, geef je Movavi toestemming om via e-mail contact met je op te nemen voor aanvullende informatie
(bijvoorbeeld om je uit te nodigen voor een enquête, interview, enz.)
Lees ons Privacybeleid.
We delen je gegevens niet met derden.
Contact
Katerina Christou
Klantsuccesmanager
+357 25 32 3580
E-Mail:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefoon: