Movavi Academic ondersteunt creativiteit

Movavi-sponsoringverzoek

Evenementsponsoring
Movavi Academic werkt samen met onderwijsorganisaties en docenten over de hele wereld om digitale middelen voor onderwijs te bieden die de hele leerervaring verrijken.
Wij ondersteunen non-profitorganisaties, evenals onderwijsbijeenkomsten en conferenties. Als u een project heeft dat u zou willen ontwikkelen, vertel ons er dan meer over. We zullen graag overwegen om uw inspanningen te ondersteunen.
Partnerschap
Projecten
Met Movavi Academic-ondersteuning kunnen docenten het onderwijsproces verbeteren door hun technologische vaardigheden te verbeteren, de voordelen van video in het onderwijs te begrijpen en te leren van experts uit het veld.
Ondersteuning
Sponsoring multimediawedstrijd
We moedigen docenten aan om Movavi-programma's te gebruiken en hun videocontent te maken voor non-profitorganisaties en educatieve evenementen.
Maak een boekpromo
Ontwikkel mediamateriaal
Start een YouTube-kanaal op school
Houd een videowedstrijd onder leerlingen
Heb je een idee? Deel het met ons!
We zijn verheugd om onderwijsorganisaties te helpen die geïnspireerd zijn om betere digitale leermogelijkheden te bieden via multimedia. Als u werkt aan een multimediaproject in de onderwijswereld zonder winstoogmerk, vertel het ons dan alsjeblieft.
Lees wat gebruikers zeggen

Bekijk multimediaprojecten die door Movavi worden ondersteund. Wil je meedoen met je project?

Heel erg bedankt! Het ziet er geweldig uit. Ik was gisteren aan het experimenteren met de proefversie. Vandaag heb ik de Academic-versie geprobeerd die jullie hebben verstrekt. Nu weet ik zeker dat ik in minder dan een dag video's van goede kwaliteit kan maken voor mijn studenten. Dit is precies wat ik nodig heb voor korte videocolleges voor mijn studenten werktuigbouwkunde terwijl we leren op afstand.

Matt Schaefer

Universitair hoofddocent (werktuigbouwkunde)

MSOE University, Verenigde Staten

We hebben tientallen videobewerkingsprogramma's getest nadat we van Mac naar Windows waren overgestapt. Ik vond Movavi de makkelijkste voor onze 5- en 6-jarige kinderen. En de interface is gebruiksvriendelijk. Onze leerlingen hebben een kopie van jullie programma op hun Surface Go-apparaten. Onze basisschool filmt veel en heeft goede en gebruikersvriendelijke software nodig. Movavi werkt geweldig voor hen.

Vanessa Matthews

ICT-integrator

Dulwich College, China

Ik run een christelijke school voor doven in Reynosa, een stad in Mexico. Mijn leraren nemen lessen in Mexicaanse gebarentaal op met webcams en voegen voice-overs toe zodat ouders het kunnen begrijpen. Met Google Classroom kunnen onze leerlingen doorgaan met onderwijs. We houden van Movavi. Het is echt eenvoudig te gebruiken. We vinden het leuk om een voice-over toe te voegen aan een video terwijl deze wordt afgespeeld. Dat is veel eenvoudiger dan afzonderlijk audio opnemen en vervolgens proberen te synchroniseren met de video.

Carlos Gutierrez

Curriculumontwikkelaar

Isaiah 55 Ministries, Mexico

Krijg een multimediaboost
Volledige naam
E-mailadres
School/organisatie
Land
Beroep
Projectbeschrijving
Door op de knop Verzenden te klikken, ga je ermee akkoord dat Movavi je persoonsgegevens gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid
Door op de knop Verzenden te klikken, geef je Movavi toestemming om via e-mail contact met je op te nemen voor aanvullende informatie
(bijvoorbeeld om je uit te nodigen voor een enquête, interview, enz.)
Lees ons Privacybeleid.
We delen je gegevens niet met derden.
Contact
Katerina Christou
Klantsuccesmanager
+357 25 32 3580
E-Mail:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefoon: