Movavi Academic understøtter kreativitet

Movavi anmodning om sponsorering

Sponsorering af begivenheder
Movavi Academic samarbejder med uddannelsesorganisationer og lærere over hele verden for at levere digitale undervisningsressourcer, der beriger hele læringsoplevelsen.
Vi støtter nonprofitorganisationer samt uddannelsesmøder og konferencer. Hvis du har et projekt, du gerne vil udvikle, så fortæl os mere om det. Vi vil med glæde overveje at støtte din indsats.
Partnerskab
Projekter
Med den hjælp som Movavi Academic leverer, kan undervisere styrke indlæringen ved at forbedre deres teknologiske færdigheder, forstå fordelene ved video i uddannelse og lære af eksperter på området.
Support
Sponsorering af multimediekonkurrence
Vi opfordrer lærere til at bruge Movavi-programmer og oprette deres videoindhold til nonprofitorganisationer og uddannelsesmæssige begivenheder.
Reklamer for en bog
Frembring mediematerialer
Start en YouTube-kanal for skolen
Afhold en videokonkurrence blandt studerende
Har du en idé? Del den med os!
Vi hjælper gerne uddannelsesorganisationer med ideer til bedre digitale læringsmuligheder gennem multimedier. Hvis du arbejder på et multimedieprojekt på nonprofit-uddannelsesområdet, så fortæl os om det.
Del
Se, hvad brugerne siger

Tag et kig på multimedieprojekter understøttet af Movavi. Vil du deltage med dit projekt?

Mange tak! Det ser fantastisk ud. Jeg eksperimenterede med prøveversionen i går. I dag prøvede jeg den akademiske version, som I leverede. Nu er jeg sikker på, at jeg kan sammensætte videoer af god kvalitet til mine elever på mindre end en dag. Dette er præcis, hvad jeg har brug for til mine korte videoforelæsninger på den maskintekniske skole, når vi har fjernundervisning.

Matt Schaefer

Lektor (maskinteknik)

MSOE University, USA

Vi testede snesevis af videoredigeringsprogrammer, efter at vi skiftede fra Mac til Windows. Men jeg fandt, at Movavi er den nemmeste for vores 5- og 6-årige børn. Og grænsefladen er brugervenlig. Vores elever får en kopi af jeres program på deres Surface Go-enheder. Vores skole filmer meget og har brug for god og brugervenlig software. Movavi fungerer godt for dem.

Vanessa Matthews

IKT-integrator

Dulwich College, Kina

Jeg driver en kristen skole for døve i den mexicanske by Reynosa. Mine lærere optager mexicanske tegnsprogskurser på webkameraer og tilføjer voiceover, så forældrene kan forstå det. Ved hjælp af Google Classroom fortsætter vores studerende deres uddannelse. Vi elsker Movavi. Det er så let at bruge; vi nyder at tilføje voiceover til en video, mens vi afspiller den. Det er meget nemmere end at optage lyd separat og derefter forsøge at synkronisere det med videoen.

Carlos Gutierrez

Læreplansudvikler

Isaiah 55 Ministries, Mexico

Få et multimedie-boost
Fulde navn
E-mailadresse
Skole/organisation
Land
Beskæftigelse
Projektbeskrivelse
Ved at klikke på knappen Send accepterer du, at Movavi bruger dine personlige data i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik
Ved at klikke på knappen Send giver du Movavi tilladelse til at kontakte dig via e-mail for yderligere oplysninger
(dvs. at invitere dig til en undersøgelse, samtale osv.)
Vi deler ikke dine oplysninger med nogen tredjepart.
Kontakt os
Katerina Christou
Assistance til kunder
+357 25 32 3580
E-mail:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: