Movavi Academic understøtter kreativitet

Movavi anmodning om sponsorering

Sponsorering af begivenheder
Movavi Academic samarbejder med uddannelsesorganisationer og lærere over hele verden for at levere digitale undervisningsressourcer, der beriger hele læringsoplevelsen.
Vi støtter nonprofitorganisationer samt uddannelsesmøder og konferencer. Hvis du har et projekt, du gerne vil udvikle, så fortæl os mere om det. Vi vil med glæde overveje at støtte din indsats.
Partnerskab
Projekter
Med den hjælp som Movavi Academic leverer, kan undervisere styrke indlæringen ved at forbedre deres teknologiske færdigheder, forstå fordelene ved video i uddannelse og lære af eksperter på området.
Support
Sponsorering af multimediekonkurrence
Vi opfordrer lærere til at bruge Movavi-programmer og oprette deres videoindhold til nonprofitorganisationer og uddannelsesmæssige begivenheder.
Reklamer for en bog
Frembring mediematerialer
Start en YouTube-kanal for skolen
Afhold en videokonkurrence blandt studerende
Har du en idé? Del den med os!
Vi hjælper gerne uddannelsesorganisationer med ideer til bedre digitale læringsmuligheder gennem multimedier. Hvis du arbejder på et multimedieprojekt på nonprofit-uddannelsesområdet, så fortæl os om det.
Del
Se, hvad brugerne siger

Tag et kig på multimedieprojekter understøttet af Movavi. Vil du deltage med dit projekt?

Den europæiske konkurrence er Tysklands ældste skolekonkurrence, der tilskynder børn og unge til at tænke kreativt over aktuelle politiske spørgsmål. Flere og flere skoleelever sender multimediearbejde til os. Mange har benyttet sig af muligheden under pandemien.
Takket være støtten fra Movavi kunne vi uddele licenser som føderale præmier til de grupper, der indsendte fremragende mediebidrag. Disse skolegrupper har nu mulighed for at videreudvikle deres mediefærdigheder med professionel, men brugervenlig software. Både de unge og deres lærere var glade for at få denne mulighed. Mange tak til Movavi!

Janin Hartmann

Projektleder

Europäischer Wettbewerb

Fjernundervisning har været en kæmpe udfordring for mange lærere, da det har krævet gode digitale færdigheder. Konkurrencen, som Movavi sponsorerede, havde til formål at demonstrere lærerens daglige rutine i en video. Det viser sig, at polske lærere er utroligt kreative og har designet en masse flotte videoer. Takket være licenser fra Movavi kan alle lærerne nu planlægge forskellige filmprojekter med deres elever.

Anna Albrecht

førskole- og folkeskolelærer

Szkolne Inspiracje

Få et multimedie-boost
Fulde navn
E-mailadresse
Skole/organisation
Land
Beskæftigelse
Projektbeskrivelse
Ved at klikke på knappen Send accepterer du, at Movavi bruger dine personlige data i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik
Ved at klikke på knappen Send giver du Movavi tilladelse til at kontakte dig via e-mail for yderligere oplysninger
(dvs. at invitere dig til en undersøgelse, samtale osv.)
Vi deler ikke dine oplysninger med nogen tredjepart.
Kontakt os
Katerina Christou
Assistance til kunder
+357 25 32 3580
E-mail:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: