Movavi Academic støtter kreativitet

Forespørsel for Movavis sponsorprogram

Sponsor av arrangement
Movavi Academic samarbeider med utdanningsorganisasjoner og lærere verden over for å levere digitale utdanningsressurser som forbedrer hele læreprosessen.
Vi støtter ideelle organisasjoner og pedagogiske møter og konferanser. Hvis du har et prosjekt du vil utvikle, må du gjerne fortelle oss mer om det. Vi ser fram til å høre fra deg.
Partnerskap
Prosjekter
Med støtte fra Movavi Academic kan lærere forbedre læringsprosessen ved å utvikle sine tekniske ferdigheter, forstå fordelene med video i undervisningen og lære fra eksperter på området.
Kundestøtte
Sponsoravtale for multimediekonkurranse
Vi oppfordrer lærere til å bruke Movavi-programmer og lage videoinnhold for ideelle organisasjoner og pedagogiske arrangementer.
Lag reklamekampanje til en bok
Lag mediestoff
Start en YouTube-kanal for skolen
Arranger en videokonkurranse blant elevene
Har du en idé? Del den med oss!
Vi hjelper gjerne utdanningsorganisasjoner som ønsker å sørge for bedre digitale læringsmuligheter gjennom multimedier. Hvis du jobber på et multimedieprosjekt innen ideell utdanning, så fortell oss gjerne om det.
Del
Se hva brukere sier

Ta en titt på multimedieprosjekter støttet av Movavi. Ønsker du å delta med prosjektet ditt?

Den europeiske konkurransen er Tysklands eldste skolekonkurranse som oppmuntrer barn og ungdom til å tenke kreativt rundt aktuelle politiske spørsmål. Flere og flere skoleelever sender inn multimedieoppgaver til oss og mange drar fordel fra denne muligheten, spesielt under den pågående pandemien.
Takket være støtten fra Movavi, kunne vi tildele lisenser som føderale premier til grupper som sendte inn fremragende mediebidrag. Disse skolegruppene har nå muligheten til å utvikle sine medieferdigheter videre med en profesjonell programvare som er enkel i bruk. Både de unge og veilederne deres ble veldig glad for denne muligheten. Tusen takk til Movavi!

Janin Hartmann

Prosjektleder

Europäischer Wettbewerb

Fjernundervisning har vært en stor utfordring for lærere, ettersom de måtte vise at de mestret sine egne digitale ferdigheter. Konkurransen, som Movavi sponset, hadde som mål å demonstrere frem lærerens daglige rutine på video. Det viste seg at polske lærere er veldig kreative og har laget flere flotte videoer. Takket være lisensene gitt av Movavi, kan alle lærere nå planlegge flere forskjellige filmprosjekter med elevene sine.

Anna Albrecht

førskole- og grunnskolelærer

Szkolne Inspiracje

Få en multimedie-boost
Fullt navn
E-postadresse
Skole/organisasjon
Land
Yrke
Prosjektbeskrivelse
Ved å klikke på Send-knappen samtykker du til at Movavi bruker din personlige data i henhold til våre retningslinjer for personvern
Ved å trykke på Send-knappen gir du Movavi tillatelse til å kontakte deg via e-post for eventuelt å be etter ytterligere informasjon
(f.eks. å invitere deg til å ta en undersøkelse eller gjøre et intervju osv.)
Vi deler ikke din informasjon med noen tredjeparter.
Kontakt oss
Katerina Christou
Kundeansvarlig
+357 25 32 3580
E-post:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: