Movavi Academic støtter kreativitet

Forespørsel for Movavis sponsorprogram

Sponsor av arrangement
Movavi Academic samarbeider med utdanningsorganisasjoner og lærere verden over for å levere digitale utdanningsressurser som forbedrer hele læreprosessen.
Vi støtter ideelle organisasjoner og pedagogiske møter og konferanser. Hvis du har et prosjekt du vil utvikle, må du gjerne fortelle oss mer om det. Vi ser fram til å høre fra deg.
Partnerskap
Prosjekter
Med støtte fra Movavi Academic kan lærere forbedre læringsprosessen ved å utvikle sine tekniske ferdigheter, forstå fordelene med video i undervisningen og lære fra eksperter på området.
Kundestøtte
Sponsoravtale for multimediekonkurranse
Vi oppfordrer lærere til å bruke Movavi-programmer og lage videoinnhold for ideelle organisasjoner og pedagogiske arrangementer.
Lag reklamekampanje til en bok
Lag mediestoff
Start en YouTube-kanal for skolen
Arranger en videokonkurranse blant elevene
Har du en idé? Del den med oss!
Vi hjelper gjerne utdanningsorganisasjoner som ønsker å sørge for bedre digitale læringsmuligheter gjennom multimedier. Hvis du jobber på et multimedieprosjekt innen ideell utdanning, så fortell oss gjerne om det.
Del
Se hva brukere sier

Ta en titt på multimedieprosjekter støttet av Movavi. Ønsker du å delta med prosjektet ditt?

Tusen takk! Det ser kjempebra ut. Jeg eksperimenterte med prøveversjonen i går. I dag prøvde jeg Academic-versjonen jeg fikk. Nå er jeg sikker på at jeg kan lage videoer av god kvalitet til studentene mine på under én dag. Dette er nøyaktig det jeg trenger til korte videoforelesninger for studentene mine i maskinteknikk mens vi har fjernundervisning.

Matt Schaefer

Førsteamanuensis (maskinteknikk)

MSOE University, USA

Vi testet flerfoldige videoredigeringsprogrammer etter at vi byttet fra Mac til Windows. Men Movavi var den enkleste for våre fem- og seksåringer. Og grensesnittet er brukervennlig. Elevene våre har en kopi av programmet på Surface Go-enhetene. Barneskolen vår filmer mye og trenger god og brukervennlig programvare. Movavi fungerer bra for dem.

Vanessa Matthews

ICT-integrator

Dulwich College,Kina

Jeg driver en kristen skole for døve i en meksikansk by som heter Reynosa. Lærerne mine tar opp meksikanske tegnspråkstimer på webkamera og legger på stemmer, slik at foreldrene kan forstå. Ved hjelp av Google Classroom fortsetter studentene våre med utdannelsen sin. Vi elsker Movavi. Det er så enkelt å bruke. Vi liker å legge på stemmer i videoer mens vi spiller den av. Det er enklere enn å ta opp lyd separat og deretter prøve å synkronisere det med videoen.

Carlos Gutierrez

Utvikler av læreplan

Isaiah 55 Ministries, Mexico

Få en multimedie-boost
Fullt navn
E-postadresse
Skole/organisasjon
Land
Yrke
Prosjektbeskrivelse
Ved å klikke på Send-knappen samtykker du til at Movavi bruker din personlige data i henhold til våre retningslinjer for personvern
Ved å trykke på Send-knappen gir du Movavi tillatelse til å kontakte deg via e-post for eventuelt å be etter ytterligere informasjon
(f.eks. å invitere deg til å ta en undersøkelse eller gjøre et intervju osv.)
Vi deler ikke din informasjon med noen tredjeparter.
Kontakt oss
Katerina Christou
Kundeansvarlig
+357 25 32 3580
E-post:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: