Movavi Academic uppmuntrar kreativitet

Förfrågan om Movavi-sponsring

Evenemangssponsring
Movavi Academic samarbetar med utbildningsorganisationer och lärare i hela världen för att leverera resurser inom digital utbildning som förbättrar hela utbildningsprocessen.
Vi stöder ideella organisationer samt utbildningsmöten och konferenser. Berätta mer om du har ett projekt som du vill utveckla. Vi ser fram emot att höra vad du har att säga.
Partnerskap
Projekt
Med Movavi Academics stöd kan lärare förbättra undervisningen genom att utveckla sina tekniska färdigheter, förstå fördelarna med att använda videor i utbildning och lära sig från experter i fältet.
Support
Sponsorskap för multimediatävling
Vi uppmuntrar lärare att använda Movavi-program och skapa videoinnehåll för ideella organisationer och utbildningsevenemang.
Skapa en bokkampanj
Utveckla mediematerial
Starta en YouTube-kanal på skolan
Anordna en videotävling bland elever
Har du en idé? Dela den med oss!
Vi vill hjälpa utbildningsorganisationer som är inspirerade av att leverera bättre digitala utbildningsmöjligheter genom multimedia. Om du arbetar med multimedieprojekt inom ideell utbildning kan du berätta för oss om det.
Se vad andra användare har att säga

Kolla in multimediaprojekt som stöds av Movavi. Vill du delta med ditt projekt?

Europäischer Wettbewerb (Europatävlingen) är Tysklands äldsta skoltävling som uppmuntrar barn och unga till kreativt tänkande om dagens politiska frågor. Allt fler skolelever skickar sitt multimediearbete till oss och många har utnyttjat möjligheten under pandemin.
Tack vare stödet från Movavi kunde vi dela ut licenser som federala priser till grupper som bidrog med fantastiska mediebidrag. Dessa skolgrupper kan nu fortsätta att utveckla sina mediekunskaper med professionell och lättanvänd programvara. Både de unga och deras lärare var oerhört glada över den här möjligheten. Stort tack till Movavi!

Janin Hartmann

Projektansvarig

Europäischer Wettbewerb

Fjärrundervisning har varit en enorm utmaning för lärare eftersom de har tvingats bemästra sina digitala färdigheter. Den Movavi-sponsrade tävlingen ville visa lärarens dagliga rutiner i en video. Resultaten visar att polska lärare är oerhört kreativa och de har designat många bra videor. Tack vare Movavis licenser kan nu alla lärare planera flera olika filmprojekt med sina elever.

Anna Albrecht

förskole- och lågstadielärare

Szkolne Inspiracje

Få en multimediaboost
Fullständigt namn
E-postadress
Skola/organisation
Land
Sysselsättning
Beskrivning av projekt
När du klickar på knappen Skicka godkänner du att Movavi får använda dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy
När du klickar på knappen Skicka tillåter du att Movavi får kontakta dig via e-post för att be om ytterligare information
(t.ex. bjuda in dig till en undersökning, intervju etc.)
Läs igenom vår sekretesspolicy.
Vi delar inte dina uppgifter med tredje part.
Kontakt oss
Katerina Christou
Kundansvarig
+357 25 32 3580
E-post:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: