Movavi Academic uppmuntrar kreativitet

Förfrågan om Movavi-sponsring

Evenemangssponsring
Movavi Academic samarbetar med utbildningsorganisationer och lärare i hela världen för att leverera resurser inom digital utbildning som förbättrar hela utbildningsprocessen.
Vi stöder ideella organisationer samt utbildningsmöten och konferenser. Berätta mer om du har ett projekt som du vill utveckla. Vi ser fram emot att höra vad du har att säga.
Partnerskap
Projekt
Med Movavi Academics stöd kan lärare förbättra undervisningen genom att utveckla sina tekniska färdigheter, förstå fördelarna med att använda videor i utbildning och lära sig från experter i fältet.
Support
Sponsorskap för multimediatävling
Vi uppmuntrar lärare att använda Movavi-program och skapa videoinnehåll för ideella organisationer och utbildningsevenemang.
Skapa en bokkampanj
Utveckla mediematerial
Starta en YouTube-kanal på skolan
Anordna en videotävling bland elever
Har du en idé? Dela den med oss!
Vi vill hjälpa utbildningsorganisationer som är inspirerade av att leverera bättre digitala utbildningsmöjligheter genom multimedia. Om du arbetar med multimedieprojekt inom ideell utbildning kan du berätta för oss om det.
Se vad andra användare har att säga

Kolla in multimediaprojekt som stöds av Movavi. Vill du delta med ditt projekt?

Tack så mycket! Det ser fantastiskt ut. Jag experimenterade med testversionen igår och idag provade jag den akademiska versionen. Nu vet jag att jag kan sätta ihop videor av hög kvalitet för mina elever på mindre än en dag. Det här är precis vad jag behöver för att skapa korta videoföreläsningar till mina studenter i maskinteknik för fjärrundervisning.

Matt Schaefer

Lektor (maskinteknik)

MSOE University, USA

Vi testade dussintals videoredigeringsprogram efter att vi bytte från Mac till Windows. För mig är Movavi lättast att använda för våra 5 och 6 år gamla elever, och gränssnittet är användarvänligt. Våra elever får en kopia av ert program på sina Surface Go-enheter. Vår lågstadieskola filmar mycket och behöver bra och vänlig programvara. Movavi fungerar bra för dem.

Vanessa Matthews

ICT-integrator

Dulwich College, Kina

Jag driver en kristen skola för döva i Reynosa i Mexiko. Mina lärare spelar in mexikanska teckenspråkskurser på webbkameror och lägger till röstpålägg så att föräldrarna kan förstå. Med hjälp av Google Classroom kan våra elever fortsätta sin utbildning. Vi älskar Movavi. Det är så lätt att använda. Vi gillar att lägga till röstpålägg i en video medan vi spelar in. Det är så mycket lättare än att spela in ljudet separat och sedan försöka synkronisera det med videon.

Carlos Gutierrez

Utvecklare av läroplan

Isaiah 55 Ministries, Mexiko

Få en multimediaboost
Fullständigt namn
E-postadress
Skola/organisation
Land
Sysselsättning
Beskrivning av projekt
När du klickar på knappen Skicka godkänner du att Movavi får använda dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy
När du klickar på knappen Skicka tillåter du att Movavi får kontakta dig via e-post för att be om ytterligare information
(t.ex. bjuda in dig till en undersökning, intervju etc.)
Läs igenom vår sekretesspolicy.
Vi delar inte dina uppgifter med tredje part.
Kontakt oss
Katerina Christou
Kundansvarig
+357 25 32 3580
E-post:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefon: