Movavi Teacher Ambassador Program

Deel je kennis met de wereld

Als Movavi Ambassador deel je je kennis als onderdeel van onze community van leiders op het gebied van essentiële vaardigheden. Je beïnvloedt de educatieve wereld en leert vanalles over verschillende onderwijstechnologieën van andere experts.
Je kunt je ideeën op veel manieren delen
Sociaal zijn
Maak materialen en bronnen voor professionele ontwikkeling over het gebruik van Movavi Academic. Deel ze via blogposts, video's en andere kanalen.
Host webinars met Movavi Academic, neem deel aan conferenties en andere professionele evenementen.
Deel Movavi Academic met andere docenten in je netwerk en help nieuwe docenten om met het programma aan de slag te gaan.
Netwerken
Spreken in het openbaar
Voordelen van het programma
Software
Je leerlingen krijgen gratis toegang tot de nieuwste multimediasoftware.
Vaardigheid
Je ontwikkelt je multimediale vaardigheden door consequent gebruik van onze software.
Informatie
Je beschikt altijd over de laatste versies van onze software door toegang tot de updates.
Evenementen
Je kunt in contact komen met andere docenten, deelnemen aan conferenties en inzichten delen met je collega's.
Lees wat gebruikers zeggen

over onze educatieve animatiesoftware

Verander de wereld met Movavi
Jouw rol
Volledige naam
E-mailadres
School/organisatie
Land
Door op de knop Verzenden te klikken, ga je ermee akkoord dat Movavi je persoonsgegevens gebruikt in overeenstemming met ons Privacybeleid
Door op de knop Verzenden te klikken, geef je Movavi toestemming om via e-mail contact met je op te nemen voor aanvullende informatie
(bijvoorbeeld om je uit te nodigen voor een enquête, interview, enz.)
We delen je gegevens niet met derden.
Contact
Katerina Christou
Klantsuccesmanager
+357 25 32 3580
E-Mail:
(UTC/GMT+2)
+1 314 798 5200
(UTC/GMT–6)
Telefoon:

Heel erg bedankt! Het ziet er geweldig uit. Ik was gisteren aan het experimenteren met de proefversie. Vandaag heb ik de Academic-versie geprobeerd die jullie hebben verstrekt. Nu weet ik zeker dat ik in minder dan een dag video's van goede kwaliteit kan maken voor mijn studenten. Dit is precies wat ik nodig heb voor korte videocolleges voor mijn studenten werktuigbouwkunde terwijl we leren op afstand.

Matt Schaefer

Universitair hoofddocent (werktuigbouwkunde)

MSOE University, Verenigde Staten

We hebben tientallen videobewerkingsprogramma's getest nadat we van Mac naar Windows waren overgestapt. Ik vond Movavi de makkelijkste voor onze 5- en 6-jarige kinderen. En de interface is gebruiksvriendelijk. Onze leerlingen hebben een kopie van jullie programma op hun Surface Go-apparaten. Onze basisschool filmt veel en heeft goede en gebruikersvriendelijke software nodig. Movavi werkt geweldig voor hen.

Vanessa Matthews

ICT-integrator

Dulwich College, China

Ik run een christelijke school voor doven in Reynosa, een stad in Mexico. Mijn leraren nemen lessen in Mexicaanse gebarentaal op met webcams en voegen voice-overs toe zodat ouders het kunnen begrijpen. Met Google Classroom kunnen onze leerlingen doorgaan met onderwijs. We houden van Movavi. Het is echt eenvoudig te gebruiken. We vinden het leuk om een voice-over toe te voegen aan een video terwijl deze wordt afgespeeld. Dat is veel eenvoudiger dan afzonderlijk audio opnemen en vervolgens proberen te synchroniseren met de video.

Carlos Gutierrez

Curriculumontwikkelaar

Isaiah 55 Ministries, Mexico